Megmutatták Mezőkövesd sokszínűségét

Megmutatták Mezőkövesd sokszínűségét
Budapest, Mezőkövesd – Több mint 35000 vendég látogatott ki a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba, ahol immár 39. alkalommal rendezték meg nemrégiben az Utazás Kiállítást. Az ország legnagyobb turisztikai seregszemléjén 28 ország 399 kiállítója vett részt.

Lázárné Csirmaz Henriett a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület elnöke elmondta, Mezőkövesd 17. alkalommal mutatta be attrakcióit, ezúttal is egy 16 négyzetméteres önálló sarokstandon. A falakon elhelyezett nagyméretű képek jól reprezentálták a város vonzerőinek sokszínűségét. A hímzés és a fürdő mellett a múzeumokra és rendezvényekre vonatkozó képek is megjelentek a dekorációban.

„Idén is számos érdeklődő járt csodájára a kézzel festett matyó tárgyalóasztalnak és -székeknek – tette hozzá. Városunk standján folyamatos volt az érdeklődés, leginkább a szállások akciós csomagajánlatai, a fürdő, valamint a népművészet és az ahhoz kapcsolódó látnivalók, rendezvények iránt. A város és a fürdő új kiadványai mellett igen népszerű volt a városi nagyrendezvényekből összeállított szórólap is. Sok érdeklődőt csábított a standhoz a matyóföldi totó, melyet 400 vendég töltött ki, valamint népszerűek voltak a város és fürdő logójával ellátott reklámajándékok is.”

ÉM
hirdetés
hirdet�s