Magyarország

2013.01.11. 19:30

A vágányon hagyott bicikli miatt késtek a vonatok a veresegyházi vonalon

Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) - Keresztülment egy síneken hagyott biciklin a Vác felé haladó személyvonat pénteken kora este Őrbottyánnál, a baleset miatt kisebb késések voltak a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon.

Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) - Keresztülment egy síneken hagyott biciklin a Vác felé haladó személyvonat pénteken kora este Őrbottyánnál, a baleset miatt kisebb késések voltak a Budapest-Vácrátót-Vác vonalon.Miklós Éva, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel azt közölte, hogy az említett szakaszon egy - valószínűleg ittas - férfi a síneken hagyta a kerékpárját, és átment rajta a váci személyvonat. A balesetben nem sérült meg senki, a történtek idején a férfi a vágány mellett feküdt.

A rendőrségi helyszínelés ideje alatt a Budapest-Vácrátót-Veresegyház-Vác vonal említett szakaszán nem közlekedtek a vonatok, az utasokat autóbuszok szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!