Megmentett a móri gyilkos!

Bankrablás - illusztráció
Bankrablás - illusztráció
Tatabánya – Megmentette egy terhes kismama életét a móri mészárlás egyik gyanúsítottja, N. László. A fiatalasszony négy évig volt a férfi szomszédja Tatabányán.

Michael elmondása szerint vigyázba vágták magukat a ház lakói, amikor megjelent N. László. “Nem volt olyan lakó, akivel nem volt konfliktusa. Az én gyermekemet is megfenyegette. Egyszer például, mikor a felső szomszédja hangosan hallgatta a zenét, felment és lekapcsolta a villanyszekrényben az áramot. Ha a lépcsőházban hangosan beszélgettek, kiment és kiosztotta a zajongókat” – meséli az asszony, aki fagyos embernek tartotta a férfit.

Félelmetes volt a tekintete. A szeme sem állt jól, de konkrétan nem volt semmi, ami a tetteire utalt volna” – mondta Michael. Felesége – Zsóka– imádta őt. “Miután megesküdtek, ő is visszahúzódó lett, mint László, talán pont a férje kedvéért” – vélekedik az ex-szomszédasszony.

Akkor alakult ki Michael és László között a köszönő viszony, mikor egy alkalommal saját ajtajukban összerogyott és a furcsa, zárkózott pár segített rajta. “Várandós voltam, az ikreket hordtam a szívem alatt. Bevittek a szobába, az ágyra fektettek. N. Laci hívta a mentőket. Felocsúdtam, kinyitottam a szemem, meglepődtem, mikor megpillantottam Lacit. Humánus cselekedet volt tőle, hogy segített egy terhes asszonyon, főleg, mivel köztudott volt, hogy nem is szereti a gyerekeket.”

A Színes Bulvár Lap információi szerint a móri ügy másik gyanúsítottját, W. Róbertet ezen a héten újra kihallgatja a Nemzeti Nyomozó Iroda. Ezután megtörténhet a két gyanúsított szembesítése is, ami már hetek óta halasztódik.

Kapcsolódó:

  • Nem hibázott a móri ügyben ítélkező bíró?
  • Az őszi zavargások vezettek a móri fordulathoz?
  • Elmeorvosi- és hazugságvizsgálatok a móri ügyben
  • Nyugdíjba készül a móri ügy bírája
  • Újra használták volna a móri fegyvereket
  • Móri ügy: nem indul belső eljárás
  • Bizonyítási eljárás Móron
  • Forrás:Színes Bulvár Lap