Meglepetésekkel készülnek ismét a miskolci lecsó- és pecsenyefesztiválra

Akt.:
A tavalyi zsűrizés
A tavalyi zsűrizés
Miskolc – Az idén augusztus 6-án rendezik meg a Miskolci Lecsó- és Pecsenye­fesztivált a Majális-­parkban.

Ez immár a hatodik lesz a sorban. Erről és sok érdekességről tartottak sajtótájékoztatót a szervezők a miskolci polgármesteri hivatalban. A hagyományos gasztronómiai programokra lapunk, az Észak-Magyarország mellett a Szuperinfó, a miskolci polgármesteri hivatal, a DMA Club, a DVTK egykori Aranycsapata és az Öregfiúk is ajánlottak fel kupákat, ugyanakkor a versenyző csapatok között ismét értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

A napokban megírtuk, de nem árt tudni: főző- és sütőversenyek társadalmi zsűrijének elnöke és egyben a fesztivál fővédnöke dr. Csiszár Miklós, Miskolc jegyzője. További tagok Turi Tamás, Salamon József, Némedi Varga Zoltán és Buzafalvi Győző, míg a szakmai zsűri tagjait az Országos Gasztronómiai Szövetség delegálja.

Izgalmas programok

Újdonság, hogy a DVTK egykori legendás Aranycsapata mellett az Öregfiúk is neveznek, és meglepetéssel is készülnek. Érdekes látványosságnak ígérkezik, hogy a Borsodi Motoros Egyesület is bemutatkozik a rendezvényen.

A gasztronómiai versennyel párhuzamosan amatőr kutyaszépségverseny, extrém vidámpark, kapurarúgó verseny, kamabajnokság, trabantos találkozó, ingyenes színpadi műsor és különböző interaktív programok várják a kilátogatókat.

– ÉM-JLI –


Nevezés

A főzőversenyekre nevezni 5000 forinttól lehet a miskolcilecsofesztival@gmail.com címen vagy Kanyog Miklós főszervezőnél a 20/9269-285-ös telefonszámon.
hirdetés


hirdet�s