Meglepetésekkel készülnek a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztiválon

Akt.:
Az Észak csapatában a legkisebbeknek is jutott feladat
Az Észak csapatában a legkisebbeknek is jutott feladat
Miskolc – Augusztus 6-án szombaton rendezik meg a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivált a Majális-parkban.

Ez immár a hatodik lesz a sorban. Erről és sok érdekességről tartottak kedden sajtótájékoztatót a szervezők a miskolci polgármesteri hivatalban. A hagyományos gasztronómiai programokra lapunk, az Észak-Magyarország mellett a Szuperinfó, a miskolci polgármesteri hivatal, a DMA Club, a DVTK egykori Aranycsapata és az Öregfiúk is ajánlottak fel kupákat, ugyanakkor a versenyző csapatok között ismét értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők. (A főzőversenyekre nevezni már 5000 forinttól lehet a miskolcilecsofesztival@gmail.com címen, vagy Kanyog Miklós főszervezőnél a 20/9269-285-ös telefonszámon.)

A napokban megírtuk, de nem árt tudni: főző- és sütőversenyek társadalmi zsűrijének elnöke és egyben a fesztivál fővédnöke dr. Csiszár Miklós, Miskolc jegyzője. További tagok Turi Tamás, Salamon József, Némedi Varga Zoltán, és Buzafalvi Győző, míg a szakmai zsűri tagjait az Országos Gasztronómiai Szövetség delegálja.

Izgalmas programok

Újdonság, hogy a DVTK egykori legendás Aranycsapata mellett az Öregfiúk is neveznek és meglepetéssel is készülnek. Érdekes látványosságnak ígérkezik, hogy a Borsodi Motoros Egyesület is bemutatkozik a rendezvényen. A gasztronómiai versennyel párhuzamosan amatőr kutyaszépségverseny, extrém vidámpark, kapurarugó-verseny, kamabajnokság, trabantos találkozó, ingyenes színpadi műsor és különböző interaktív programok várják a kilátogatókat.

ÉM-JLI