Meglátogatta feleségét, rendőrség lett a vége

Akt.:
Meglátogatta feleségét, rendőrség lett a vége
Abaújszántó, Edelény, Encs, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 8-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság H. László 58 éves abaújszántói lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 16 óra 10 perckor megjelent felesége abaújszántói lakásában, annak ellenére, hogy korábban az Encsi Járásbíróság elrendelte, hogy tartsa távol magát az említett ingatlantól. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi járőrök további egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően az edelényi és az ózdi egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből –