Megkezdődött Paul McCartney válópere

Megjelent csütörtökön egy londoni bíróság előtt Paul McCartney és 38 éves felesége, válóperük előzetes meghallgatásán. Az egykori Beatles tag és hitvese semmit nem mondott a bíróság előtt várakozó újságíróknak.

McCartney nagyjából két órával megérkezése után távozott a bíróságról a hátsó ajtón keresztül a győzelem “V” jelét mutatva az újságíróknak. Felesége, Heather Mills McCartney fél órával utána hagyta el az épületet.

A brit törvények értelmében a válóperes ügyeket zárt ajtók mögött tartják, ahová a média nem léphet be. A meghallgatásról semmilyen információt nem adtak ki.

A 38 éves Mills és a 64 éves McCartney négy évig élt házasságban, majd 2006 májusában szétköltöztek és beadták a válópert. Azóta az ex-Beatle vagyonán megy a vita, pontosabban azon, hogy mennyi pénz jár a korábban modellként dolgozó, majd egy balesetben fél lábát elvesztő Mills-nek. A párnak van egy 3 éves lánya, Beatrice.

Korábban egy brit bulvárlap arról számolt be, hogy 49 millió dollárt (9,5 milliárd forint) ajánlott fel Paul McCartney volt feleségének azért, hogy befejezzék a válási hercehurcát.