Friss hírek

2008.12.17. 13:55

LABDARÚGÁS: Összefogás éjszakája a Papp László arénéban

<p>"Összefogás éjszakája" néven rendeznek labdarúgó négyes tornát január 11-én a Papp László Budapest Sportarénában a Ferencváros, az Újpest, a Győr és az MTK részvételével - tájékoztatta a Független Hírügynökséget az esemény egyik szervezője, Hrutka János. A rendezvényt a Bánka Kristóf Alapítvány és a Zavadszky Gábor Alapítvány közösen szervezi abból a célból, hogy emléket állítsanak a fiatalon elhunyt futballisták emlékére.</p>

A rendezvényből befolyt teljes összeget a két alapítvány kapja meg fele-fele arányban. "Már a szerződésben is benne volt, hogy még azok sem kapnak semmiféle juttatást, akik a szervezésben részt vesznek. A bevétel teljes összegét az alapítványok kapják meg, 50-50 százalékos felosztásban" - közölte Hrutka János.

Az egykori válogatott focista elmondása szerint ezen a héten kezdik el árusítani a jegyeket. A Fradi és az Újpest szurkolói a két együttes stadionjában is hozzájuthatnak a belépőkhöz, de a Sportarénában is meg lehet majd vásárolni a jegyeket. Hrutka János úgy véli, hogy körülbelül 4-5000 drukker látogat majd ki a vasárnap délutáni eseményre, de az sem elképzelhetetlen, hogy ennél többen lesznek, mert a csarnok nyolcezer ember befogadására alkalmas.

A meghívott csapatok egyébként egy 30x40 méteres műfüves pályán fognak megmérkőzni egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!