Megkezdi szezonját a Tokaji Fesztiválkatlan

Megkezdi szezonját a Tokaji Fesztiválkatlan
Megkezdi szezonját a Tokaji Fesztiválkatlan
Tokaj – Idén a második teljes szezonját kezdi meg a Fesztiválkatlan Tokajban.

A két játszóhelyen – a Nagyszínházban és a Teátrumban – május végétől októberig a legváltozatosabb műfajú produkciókkal, többek között opera-, operett-, musical- és táncelőadásokkal, klasszikus és pop-rock koncertekkel várják a nézőket – tudatták a szervezők.

Az évadot Müller Péter irodalmi estje indítja május 21-én a Teátrumban. A hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja, A sorsformálás mágiája című előadásával azoknak igyekszik segíteni, akik úgy érzik, nem vagy csak nagyon kevés örömöt éreznek életükben. Gyermeknapon egész napra kinyitja kapuit a Katlan, és ingyenes programokkal várják a kicsiket és nagyokat.

A következő hétvégére is visszavárják a családosokat, június 5-én a gyerekek egyik nagy kedvence, Halász Judit érkezik a nagyszínpadra. A Cirkusz Misszió Fesztiválra pedig nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is várják.
Július első hétvégéjén a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében nemzetközileg elismert artistaművészek lépnek fel lélegzetelállító műsorszámaikkal – tudjuk meg az ajánlatból. Bővebb információk: www.fesztivalkatlan.hu.

ÉM