Megkéselte családját, elfogták

A rendõrök hétfõ reggel elfogták azt a férfit, aki elõzõ éjjel megkéselte feleségét és annak szüleit is. Az éjszaka mindhármukat megmûtötték, állapotuk azóta stabil. A házban volt a támadó és az asszony közös kislánya is, neki nem esett baja – tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság.

A 44 éves férfi vasárnap éjjel jelent meg felesége szüleinek székesfehérvári otthonában, miután telefonon már összeveszett párjával, akivel egyébként már külön éltek. Rájuk törte az ajtót, majd késsel támadt családtagjaira. A férfi egyedül közös kislányukat nem bántotta. Elõbb a lépcsõrõl leszaladó 56 éves apósát, majd ugyancsak 56 éves anyósát szúrta meg, utána támadt rá feleségére. A 31 éves asszonyt többször is megszúrta, volt olyan döfés, amely a szívburkot és a tüdõt érte. A házban élõk segélykiáltásait a szomszédok hallották meg, õk értesítették a rendõrséget. A támadó elmenekült, az egyenruhások egész éjjel keresték, végül hétfõ reggel Pátrán, egyik hozzátartozója lakásának melléképületben fogták el. Most õrizetben van. Ellene több emberen elkövetett emberölés bûntett kísérlete miatt indult eljárás.

A sérülteket a székesfehérvári Szent György kórházba szállították, ahol azonnal meg is mûtötték õket. Állapotuk jelenleg stabil. A kislánynak nem esett baja, a gyereket a rokonok gondjaira bízták.Sporthírek