„Jobb lenne, ha a valós dolgokat mutatnák meg vele”

„Jobb lenne, ha a valós dolgokat mutatnák meg vele”
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Megkérdezett olvasóink elmondják, szerintük mi jellemzi a jó szelfit.

Ternován Péter, tanuló

ternovan-peter

Mindenképpen van értelme a szelfinek, hogy a közösségi oldalakon felismerjünk valakit, ha be akarjuk jelölni. Fontos, hogy legyen felismerhető, még azzal sincs baj, ha megmutatja vele, merre jár.

Rente Zsolt, tanuló

rente-zsolt

Szerintem akkor jó egy szelfi, ha az előnyösebb oldalunkat mutatjuk meg általa. A lényeg, hogy a helyszín jó legyen és a részletek – például egy lánynak a haja – is rendben legyenek.

Boldis Bálint, tanuló

boldis-balint

Sokan csak utólag megszerkesztik ezeket a képeket, jobb lenne, ha a valóságot mutatnák meg inkább. Sajnos, ma már el sem lehet dönteni sokszor, hogy melyik kép szerkesztett és melyik nem.

Szabó Míra, tanuló

szabo-mira

Jobb lenne, ha a valós dolgokat mutatnák meg vele az emberek. Nekem nincs igényem arra, hogy állandóan szelfizzek, így nem is tudom, mi kellene egy jó képhez.

HBN|Fotók: Molnár Péter


Debrecen - Az ember nem is gondolná, hogy egy ártatlan szelfi, fotó vagy videó a későbbiekben mennyi bajt hozhat annak a fejére, aki nem a megfelelő közegben, vagy éppen engedély nélkül teszi azt közzé. A személyiségi jogokat nagyon szigorú szabályozás védi. Ha ezeket nem tartjuk be, bizony könnyen ...