Megkérdeztük az Olvasót: Miért fontos az anyaság?

Megkérdeztük az Olvasót: Miért fontos az anyaság?
Szigetvári Eszter elárulta, hogy teljesen megváltozott az élete, amióta a kislánya megszületett.

– A felelősséggel együtt egy teljesen más értelmet nyert az élet. Ebben tud szerintem egy nő kiteljesedni. Barnóczki Beáta azt emelte ki, hogy minden nőnek gyermeket kellene vállalnia, mert… – Mert nagyon jó azt érezni, hogy fontos vagy valaki számára és érezd, hogy ők is mennyire fontosak.

– Az ember, a gyerek élete elején egy olyan valaki van mellette, mellettünk, akit őt, minket nagyon nagyon nagyon szeret és mindenben a legjobbat próbálja megadni. Aztán ez tart egy életen keresztül. – mindezt már Knyaskó-Kiss Helga mondta. Kiss Roland szerint az anyasággal létrejön két ember között egy olyan kapocs, ami egészen más mondjuk, mint a szerelem, vagy bármilyen kapcsolat. Ez egy olyan kapocs, ami abszolút speciális.

Kocziszewszki Csilla számára az élet velejárója az anyaság. – Nőnek születtem, s úgy érzem az anyasággal együtt teljes az életem. Két fiam van, akik óriási boldogságot adnak. Elképzelhetetlen az élet anyaság nélkül. – Nagyon jó kérdés! – válaszolta kérdésünkre Kovács Szilvia. – Egyszerűen jó dolog, amelyre régóta készültem. Nem erre számítottam, mert jobb, mint amit reméltem.

(ÉM-JLI)