Megismétlődhet a tavalyi fieszta Diósgyőrben

Akt.:
Így ünnepelte a feljutást a diósgyőri tábor 2011-ben
Így ünnepelte a feljutást a diósgyőri tábor 2011-ben
Egy esztendővel ezelőtt az NB I-be jutást ünnepelték parádés módon a diósgyőri szurkolók, szombaton pedig akár az Európa Ligába való kijutás miatt kezdődhet a fieszta.

Mint arról már beszámoltunk, maradt még remény a Diósgyőri VTK Európa Liga indulására: ehhez “csak” annyi kell, hogy a Diósgyőr az utolsó fordulóban megverje a Vasgyárban már kiesett Vasast (a mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 15 órától), valamint, hogy a Honvéd kikapjon Pécsett, és hogy a Kecskemét és Paks se nyerjen (előbbi Siófokon, utóbbi a Ferencvárost vendégül látva).

Ön szerint sikerül kiharcolnia a DVTK-nak az Európa Liga indulást jelentő 4. helyet?

  • Nem
  • Igen

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Kérés a szurkolók felé

A szombaton 15 órától kezdődő DVTK – Vasas mérkőzés kapcsán a diósgyőri klub az alábbi felhívással fordul a szurkolók felé:
“DVTK vezetése az MLSZ, a biztonsági szolgálat és a rendőrség illetékeseivel való egyeztetés után úgy döntött, hogy lefújást követően a szurkolók nem léphetnek a játéktérre. Kérünk mindenkit, hogy maradjon a lelátón, mert a pályára illetéktelenül beugrálókat a biztonsági szolgálat munkatársai átadják a rendőrségnek, akik eljárást kezdeményeznek velük szemben. A játékosok egy részének szombat este a Rockyban lehet személyesen gratulálni, ahol ebből az alkalomból 1000 forint helyett 700 forintba kerül a belépőjegy.

A fentiek csak és kizárólag akkor módosulnak, ha sikerül megszerezni az Európa Liga indulást jelentő 4. helyet. Ebben az esetben lehetőséget nyújtunk a szurkolóknak, hogy a pályán ünnepeljenek. Kérjük, figyeljék Hollósy Andrást, a DVTK hangját, ő közli hivatalosan az eredményeket és ad jelt a menekülőkapuk megnyitására és a pálya elözönlésére.”


Ez történt 2011.06.04-én:

A diósgyőri fieszta fotókon és videókon

A diósgyőri szurkolók a csillagokat is lehozták volna szombaton este az égről. Örömmámorban úszott a piros-fehér drukkerhad. Nézze meg a fotókat és a videókat a fergeteges diósgyőri fiesztáról!