Megindult a vonatforgalom Győr és Sopron között, egy négytagú család halt meg

Megindult a vonatforgalom Győr és Sopron között, egy négytagú család halt meg
Győr, 2015. július 23., csütörtök (MTI) – Ismét közlekednek a vonatok a Győr-Sopron vonalon, miután a rendőrség befejezte a helyszínelést Csornán, ahol korábban egy személyautó és vonat összeütközött. A balesetben egy négytagú magyar család vesztette életét – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Polgárfi Tímea elmondta, hogy a személyautó vezetője a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott be a 86-os úttal párhuzamos mellékút vasúti átjárójába, ahol a jármű összeütközött a Győrből Sopronba tartó személyvonattal.

A baleset következtében az autóban utazó négy ember életét vesztette: egy 35 éves férfi, egy 31 éves nő, valamint egy 15 éves és egy 6 éves fiú. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg – tette hozzá.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a mellékutat lezárta a rendőrség, az utasokat vonatpótló buszok szállították a megyeszékhely és Sopron között.

– MTI –


Vonattal ütközött össze egy autó Csornán, négy ember meghalt

Győr, 2015. július 23., csütörtök (MTI) – Személyvonattal ütközött össze egy autó csütörtökön Csornán, a balesetben négy ember meghalt – tájékoztatta a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. szóvivője az MTI-t. tovább »