Meghosszabbított határidő

Meghosszabbított határidő
Miskolc – Gyümölcsültetvények korának igazolását kérhetik az agrár-környezetgazdálkodási támogatást igénylők.

A Vidékfejlesztési Program keretében, a 2014–2020 közötti fejlesztési időszakra vonatkozóan, az elsők között jelent meg az agrár-környezetgazdálkodási támogatás kifizetési felhívása. Ez alapján – a horizontális ültetvény tematikus előírás csoportban szereplő gyümölcsültetvények tekintetében – a Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztálya jogosult igazolni azt, hogy az ültetvény életkora, a támogatási kérelem benyújtásának évében, nem több húsz évnél.

A támogatást igénylők a pályázati felhívás 12. számú melléklete szerinti formában igényelhetik a fenti jogosultságot igazoló hatósági bizonyítványt, amely adminisztratív, illetve szükség esetén, helyszíni ellenőrzés elvégzését követően kerülhet kiállításra.

A nagyszámú érdeklődés és a pályázati felhívás előírásainak változása következtében a Miniszterelnökség 2015. december 31-ig meghosszabbította a kérelem benyújtásának határidejét.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter