Friss hírek

2009.03.17. 16:07

Hoppál Pétert javasolja a Fidesz baranya megyei választmánya Aszódi Pál helyére

<p>A 80 éves korában elhunyt Aszódi Pál helyére dr. Hoppál Pétert javasolta az Országgyűlésbe a Fidesz Baranya Megyei Választmánya - hangzott el a párt kedden tartott sajtótájékoztatóján.</p>

A választmány elsőként dr. Páva Zsoltot kérte fel, de a Fidesz-civil összefogás polgármester-jelöltje a parlament helyett inkább Pécset választotta.

"A választmány két képviselőben gondolkodott: dr. Páva Zsoltban és dr. Hoppál Péterben. Először dr. Páva Zsoltot kértük fel, hogy töltse be az elhunyt Aszódi Pál helyét a parlamentben, de Zsolt nem vállalta, mondván, minden erejével Pécs problémáinak megoldására szeretne koncentrálni. Végül nagy többséggel Hoppál Pétert javasoltuk az Országgyűlésbe - jelentette be Tiffán Zsolt a megyei elnök. "

A Fidesz baranyai megyei elnöke azt mondta, az országos választmánynak kell jóváhagynia a megyei döntést, ez két héten belül megtörténik, ezt követően teheti le Hoppál Péter a képviselői esküt a Parlamentben.

Hoppál Péter megköszönte a jelölést és a választmány támogatását. Kijelentette, a kormánypárti képviselők eddig nem segítettek a pécsieknek, mert Gyurcsány Ferencet szolgálták. Itt az ideje, hogy a pécsieknek legyen szószólójuk az ország házában, képviselje valaki az érdekeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!