Meghalt egy motoros, egy másik súlyosan megsérült Zalában

Akt.:
Zalacsány, 2016. május 21. Összetört motorkerékpárok a 760-as út Zalacsány és Felsőpáhok közötti útszakaszán 2016. május 21-én. A két motoros egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki a szalagkorlátnak, egyikőjük meghalt, a másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Zalacsány, 2016. május 21. Összetört motorkerékpárok a 760-as út Zalacsány és Felsőpáhok közötti útszakaszán 2016. május 21-én. A két motoros egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki a szalagkorlátnak, egyikőjük meghalt, a másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. - © MTI Fotó: Varga György
Nagykanizsa – Egy motoros meghalt, egy másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor mindketten szalagkorlátnak ütköztek szombat délután Zalacsány közelében – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Sznopek Veronika elmondta: a két motoros egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki a szalagkorlátnak a 760-as út Zalacsány és Felsőpáhok közötti útszakaszán. Az egyik sérült életéért a mentők küzdöttek, de a helyszínen belehalt sérüléseibe, a másik motorost pedig életveszélyes állapotban, mentőhelikopter vitte kórházba.

A 760-as utat a zalaköszvényesi és a szentgyörgyvári kereszteződés között órákra lezárták, csak 21 óra után indulhatott újra a forgalom.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: az egyik motoros az ütközést követően átzuhant a szalagkorláton, a keszthelyi tűzoltók emelték ki a mélyből.

motoros2

Összetört motorkerékpárok a 760-as út Zalacsány és Felsőpáhok közötti útszakaszán 2016. május 21-én. A két motoros egyelőre tisztázatlan okból ütközött neki a szalagkorlátnak, egyikőjük meghalt, a másik pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. | MTI Fotó: Varga György

Az MTI a helyszínről úgy értesült: a két motoros egymástól függetlenül, azonos irányba haladt amikor feltételezhetően gyorshajtás miatt mindketten elveszítették uralmukat járművük felett.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s