Meghalt egy fiatal férfi, aki szakadékba zuhant a főváros III. kerületében

Budapest, 2015. október 17. Helyszínelők és tűzoltók a főváros III. kerületében, a Rókahegyi kőbánya közelében kialakított turistaútnál, ahol egy 20-25 év körüli férfi holttestére bukkantak a sziklák tövében a kirándulók 2015. október 17-én.
Budapest, 2015. október 17. Helyszínelők és tűzoltók a főváros III. kerületében, a Rókahegyi kőbánya közelében kialakított turistaútnál, ahol egy 20-25 év körüli férfi holttestére bukkantak a sziklák tövében a kirándulók 2015. október 17-én. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Meghalt egy 20-25 év körüli férfi, aki szakadékba zuhant szombat délután a főváros III. kerületében, a Rókahegyi kőbánya közelében.

Bognár Kinga, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletvezetője az MTI-nek azt mondta: az idegenkezűség kizárható, feltehetően baleset történt.

– MTI –


szakadek

Helyszínelők és tűzoltók a főváros III. kerületében, a Rókahegyi kőbánya közelében kialakított turistaútnál, ahol egy 20-25 év körüli férfi holttestére bukkantak a sziklák tövében a kirándulók 2015. október 17-én. | MTI Fotó: Lakatos Péter