Meghalt egy ember tűzesetben Budapesten

Tűzoltók dolgoznak egy IX. kerületi, Ifjúmunkás utcai üzlet mögött 2016. november 24-re virradó éjjel, miután a helyszínen egy férfi tüzet okozott, amelynek következtében egy férfi életét vesztette, egy másik könnyű sérülést szenvedett. A tüzet okozó férfit az eseményt követően hat órán belül elfogták.
Tűzoltók dolgoznak egy IX. kerületi, Ifjúmunkás utcai üzlet mögött 2016. november 24-re virradó éjjel, miután a helyszínen egy férfi tüzet okozott, amelynek következtében egy férfi életét vesztette, egy másik könnyű sérülést szenvedett. A tüzet okozó férfit az eseményt követően hat órán belül elfogták. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – A rendőrség elfogta a Budapest IX. kerületben szerda éjjel tüzet okozó férfit, a tűzesetben egy ember meghalt.

A rendőrség korábban közölte, hogy több emberen elkövetett emberölés kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, miután a főváros IX. kerületében szerda éjjel egy férfi életét vesztette egy tűzesetben, egy másik könnyű sérülést szenvedett.

A tüzet okozó férfit az eseményt követően hat órán belül elfogták.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából

Sporthírek