Meghalt Dennis Hopper

Meghalt Dennis Hopper
74 éves korában meghalt Dennis Hopper, a Szelíd Motorosok című film sztárja, aki olyan filmes legendákkal dolgozott együtt karrierjében, mint James Dean vagy a rendező Francis Ford Coppola – számolt be róla az amerikai média szombaton.

74 éves korában kaliforniai otthonában meghalt Dennis Hopper, a színész-rendezőnek prosztatarákja volt – számolt be az amerikai média.

Hopper olyan hollywoodi legendákkal dolgozott együtt, mint a színész James Dean vagy a rendező, Francis Ford Coppola. Leginkább az 1969-es “Szelíd Motorosok“-ból ismert: ennek a kultuszfilmnek ő volt a forgatókönyvírója és a rendezője is. Játszott még egyebek mellett az “Apokalipszis Most“-ban vagy a “Kék bársony“-ban is.

Az amerikai média szerint a családja ott volt Hopper mellett, amikor a sztár elhunyt.

Hopper legutóbb már szinte csontig soványodva jelent meg a nyilvánosság előtt márciusban, amikor megkapta saját csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán.

Dennis Hopper ötször házasodott, és éppen idén vált el utolsó feleségétől, Victoria Duffy-tól. A válás után azonban Duffy maradt a családi otthonban, mert éppen a bírósági tárgyalások közben derült ki, hogy Hopper gyógyíthatatlan beteg.