Meghalt az ablakon kiesett gyerek Budapesten

Akt.:
Budapest, 2015. augusztus 25. Rendőrök helyszínelnek 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában, ahol egy társasház második emeletéről kiesett egy kisfiú. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni, életveszélyes állapotban vitték kórházba
Budapest, 2015. augusztus 25. Rendőrök helyszínelnek 2015. augusztus 25-én Budapest X. kerületében, a Halom utcában, ahol egy társasház második emeletéről kiesett egy kisfiú. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni, életveszélyes állapotban vitték kórházba - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) – A kórházban meghalt az a kétéves kisfiú, aki kedd este esett ki egy fővárosi társasház emeleti ablakából – közölte a rendőrség szerda délelőtt a honlapján.


Jelezték azt is: a Budapesti Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy 24 éves budapesti nővel szemben.

Kedd este Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: egy kétéves kisfiúhoz riasztották a mentőket. A gyermeket a helyszínen sikerült újraéleszteni. A fiút életveszélyes állapotban kórházba vitték.

– MTI –


Kiesett a másodikról egy kisfiú Budapesten, újraélesztették

Eddig tisztázatlan körülmények között a belső udvarba esett egy kisgyerek Budapest X. kerületében, a Halom utcában egy társasház egyik lakásának emeleti ablakából kedd délután – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) este a rendőrség honlapján. A BRFK vizsgálja az eset körülményeit.
hirdetés
hirdet�s