Meghalt a megszúrt férfi Csepelen

Bűnügyi helyszínelő egy XXI. kerületi Katona József utcai társasházban, amelynek lépcsőházában szúrt sérüléshez riasztották a rendőröket 2017. február 12-én. A 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg.
Bűnügyi helyszínelő egy XXI. kerületi Katona József utcai társasházban, amelynek lépcsőházában szúrt sérüléshez riasztották a rendőröket 2017. február 12-én. A 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Szúrt sérüléshez riasztották Csepelen a rendőröket vasárnap virradóra, de a 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök – olvasható a police.hu-n. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg.

Arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XXI. kerület Katona József utca egyik társasházának lépcsőházában egy megszúrt férfi tartózkodik.

A rendőrök a bejelentésben szereplő férfin kívül az egyik lakásban egy nőt találtak, akin vágott sérülések voltak, őt kórházba szállították.

A megszúrt férfi a helyszínen életét vesztette.

Az éjszaka történteket a rendőrség tovább vizsgálja.

– MTI –

csepel1

Bűnügyi helyszínelők egy XXI. kerületi Katona József utcai társasházban, amelynek lépcsőházában szúrt sérüléshez riasztották a rendőröket 2017. február 12-én. A 48 éves férfi életét már nem tudták megmenteni a mentősök. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfit a helyszínen talált 24 éves nő szúrta meg.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán