Meghalt a 13 éves kislány is – háromra emelkededett a nemesbikki gázolás áldozatainak száma

Nemesbikk, Miskolc – Belehalt sérüléseibe hétfőn az a 13 éves kislány, akit édesanyjával és nagyanyjával együtt vasárnap gázolt el egy – saját bevallása szerint – kábítószert fogyasztó férfi a Borsod megyei Nemesbikken.

Dobi Tamás a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa a Független Hírügynökséggel azt közölte: az eljárás jelenlegi adatai szerint a személygépkocsi sofőrje feltehetően rosszul választotta meg a jármű sebességét, ezért az út jobb oldalára sodródott, majd hátulról elütött három, vele azonos irányban az út szélén közlekedő gyalogost.

A baleset helyszínén egy 63 éves, és egy 36 éves helyi nő veszítette életét. A családi tragédia harmadik sérültjét, a kerekesszékben tolt lányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A gondos orvosi beavatkozások ellenére a 13 éves kislány hétfőn a kórházban elhunyt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságjárművezetés ittas vagy bódult állapotban elkövetett bűncselekmény miatt folytat eljárást, amely eredményeként egy 23 éves férfit vett bűnügyi őrizetbe a rendőrség – közölte a szóvivő.

– Független Hírügynökség –


Hárman haltak meg a nemesbikki közlekedési balesetben

boon | 2010.11.08 10:53
Nemesbikk, Miskolc – Életét vesztette az a kerekesszékben ülő 13 éves kislány is, akit édesanyjával és nagymamájával együtt ütöttek el Nembesbikk belterületén a hét végén. A rendőrség vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Kettős halál Nemesbikken

boon | 2010.11.07 18:28
Nemesbikk – Anya és lánya meghalt, az unoka súlyos sérüléseket szenvedett.

Drogozott a Nemesbikken gázoló autós

fuggetlen | 2010.11.07 18:05
Nemesbikk – Kábítószert fogyasztott – ezt vallotta a helyszínen a rendőröknek az az autós, aki vasárnap délután három embert gázolt el a Borsod megyei Nemesbikken. Ketten közülük a helyszínen meghaltak.

Elgázoltak három embert Nemesbikken – két halott, egy sérült

fuggetlen | 2010.11.07 16:00
Nemesbikk – Két nő meghalt, egy fiatalember megsérült vasárnap délután a Borsod megyei Nemesbikken, amikor elgázolta őket egy autó. A férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.