Meggyilkoltak Kecskeméten egy 37 éves nőt

Akt.:
Kecskemét, 2016. június 15. Rendőrök helyszínelnek 2016. június 15-én Kecskeméten, egy társasházi lakásban, amelyben előző este holtan találtak egy 37 éves nőt, aki a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett.
Kecskemét, 2016. június 15. Rendőrök helyszínelnek 2016. június 15-én Kecskeméten, egy társasházi lakásban, amelyben előző este holtan találtak egy 37 éves nőt, aki a helyszíni szemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Kecskemét – Előállítottak a rendőrök egy 28 éves kecskeméti férfit szerdán a városban meggyilkolt nő halála ügyében – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

A 37 éves nőt kedd este kilenc óra körül egy kecskeméti lakásban találták holtan, a helyszíni szemle adatai szerint bűncselekmény áldozata lett. A rendőrség az ügyben emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A bűncselekménnyel összefüggésben a nyomozók szerda reggel előállítottak egy 28 éves helyi férfit, akinek a kihallgatása jelenleg is tart – áll a közleményben.

– MTI –