Meggyilkoltak egy embert a fővárosban

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton 2015. december 18-án egy társasháznál, ahol meggyilkoltak egy embert. A lakásban "az ott tartózkodó felek összeverekedtek, aminek következtében egyikük meghalt" - olvasható a rendőrségi közleményben.
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton 2015. december 18-án egy társasháznál, ahol meggyilkoltak egy embert. A lakásban "az ott tartózkodó felek összeverekedtek, aminek következtében egyikük meghalt" - olvasható a rendőrségi közleményben. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Meggyilkoltak egy embert péntek délután Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton – közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Délután fél négy körül bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy Váci úti társasházi lakásban “az ott tartózkodó felek összeverekedtek, aminek következtében egyikük meghalt” – olvasható a közleményben. Emberölés bűntettének gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

A közlemény szerint a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 36 éves budapesti M. Zsolt, akiről fényképfelvételt tett közzé a BRFK a police.-hu. Azt kérik, hogy aki a képen látható embert felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen.

– MTI –