Meggyilkolhatták a kiskunhalasi kigyulladt lakásban talált férfit

Akt.:
Rendőrök a kiskunhalasi Kun téren, ahol egy társasház lakásában tűz keletkezett 2017. június 13-án reggel. A lángok megfékezése közben a tűzoltók az egyik szobában egy 51 éves férfi holttestét találták. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság - az első orvosszakértői vélemény alapján - emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
Rendőrök a kiskunhalasi Kun téren, ahol egy társasház lakásában tűz keletkezett 2017. június 13-án reggel. A lángok megfékezése közben a tűzoltók az egyik szobában egy 51 éves férfi holttestét találták. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság - az első orvosszakértői vélemény alapján - emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Budapest/Kiskunhalas – Bűncselekmény gyanúja merült fel annak az 51 éves férfinak a halálával kapcsolatban, akinek holttestét egy kedden kigyulladt kiskunhalasi lakásban találták meg – közölte a rendőrség a honlapján.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy tűz ütött ki egy társasház egyik lakásában a kiskunhalasi Kun téren; a lángok megfékezése közben a helyi hivatásos tűzoltók az egyik szobában egy holttestet találtak.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság – az első orvosszakértői vélemény alapján – emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a 43 éves kiskunhalasi Sz. Józsefet, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki.

Fényképét feltették a police.hu-ra, és azt kérik, hogy akinek a férfi tartózkodási helyéről van információja, hívja a 06/76/ 513-356-os telefonszámot.

– MTI –