BOON - Sport - NB II.

2016.05.07. 17:06

Mezőkövesd Zsóry FC: ki kell használni a helyzeteket

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese az FC Ajka csapatához látogat Ajkára, a vasárnap 17.30-tól kezdődő találkozóra.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese az FC Ajka csapatához látogat Ajkára, a vasárnap 17.30-tól kezdődő találkozóra.

Labdarúgó NB II, 26. forduló

FC Ajka – Mezőkövesd Zsóry FC (Ajka, vasárnap, 17.30)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Az elmúlt két mérkőzésen elmaradtak a gólok, ezért most végre ki kell használnunk helyzeteinket. Amíg az ellenfél egyet talál, és mi sorra hagyjuk ki a jobbnál jobb lehetőségeket, addig nem lehet más az eredmény, mint a döntetlen vagy a vereség. Ismerjük riválisaink elképzeléseit: nagyon nehéz feltörni a tíz emberrel védekező csapatokat, velük szemben kevesebb alkalom adódik a háló bevételére, mint egyébként. Az FC Ajka „személyében” olyan csapathoz utazunk, amely az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a bennmaradásért. Nekünk azért kell nyernünk, hogy újra visszataláljunk arra az útra, amelyről pár mérkőzéssel ezelőtt letértünk.

A vendégeknél eltiltott nincs, Dvorschák viszont sérülése miatt nem szerepelhet.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Vági, Szilvási (Devecseri), Szeles, Fótyik – Hegedűs D., Tóth B. – Molnár G., Szatmári, Nicorec – Heffler.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!