Megelőzte a mentőket – Csiba Gábor elsősegélyt nyújtott

Megelőzte a mentőket – Csiba Gábor elsősegélyt nyújtott
Megelőzte a mentőket – Csiba Gábor elsősegélyt nyújtott - © Fotó: szantograf.hu
Encs, Forró, Ináncs, Miskolc – Nagyot perdülhetett a képen látható személyautó kedden délután a Forró és Ináncs közötti főúton. A baleset körülményeit még vizsgálják, ám az már biztos, hogy az utasoknak mákjuk volt.

Nem sokkal a baleset után tartott hazafelé az encsi ünnepi megyei közgyűlésről dr. Csiba Gábor a kórház főigazgatója. Így aztán amikor meglátta a szerencsétlenséget, azonnal lefékezett, hogy megkérdezze szükség van-e orvosi segítségre.

csiba2

Mire a mentők megérkeztek a főigazgató már elsődlegesen megvizsgálta a sérülteket.

Csiba Gábornak újraélesztéses esetei is voltak

Egyébként elmondta, mint gyakorlott traumatológus sose lenne képes segítség nyújtás nélkül tovább menni, ha ilyen karambolt lát az útmentén. Büszke rá, hogy jártában keltében már több alkalommal menthetett életet az utóbbi években. Nemrégiben egy kerékpárost élesztett újra a miskolci tapolcai kereszteződésnél.

Forrás: szantograf.hu.


Ignácz Tibor újraszületése

Miskolc – „Csak arra emlékszem, hogy múlt szombaton a miskolctapolcai úton biciklizés közben eldőltem. Azt követően három nap eseményei kiestek az emlékezetemből” – mondta el Ignácz Tibor a média képviselőinek hétfőn, még a betegágyból.

Csiba Gábor harmadik életmentése – a halálból hozta vissza a kerékpárost

Miskolc – Óriási szerencséje volt szombaton délután annak a középkorú embernek akit a sors éppen dr. Csiba Gáborral a megyei kórház főigazgatójával hozott össze a sors. Az úr éppen a Tapolca felé vezető úton az egyetemvárosi kereszteződésben kerékpározott amikor rosszul lett, elterült és másodperceken belül elvesztette az eszméletét.