Megegyeztek McCartney-ék?

Elfogadja Paul McCartney 29 millió fontos lelépési díj ajánlatát Heather Mills, tudta meg a News of the World című brit bulvárlap. Az újság internetes változata a volt Beatle-hez közelálló forrásokra hivatkozva azt állítja: mindenkit meglepett, milyen hamar beadta derekát a volt modell. Heather Mills a megegyezés értelmében gyakorlatilag 695 fontos (280 ezer forintos) órabért kap […]

Elfogadja Paul McCartney 29 millió fontos lelépési díj ajánlatát Heather Mills, tudta meg a News of the World című brit bulvárlap. Az újság internetes változata a volt Beatle-hez közelálló forrásokra hivatkozva azt állítja: mindenkit meglepett, milyen hamar beadta derekát a volt modell.

Heather Mills a megegyezés értelmében gyakorlatilag 695 fontos (280 ezer forintos) órabért kap 4 éves együttlétük után. Ráadásként feltehetőleg megkapja még Sir Paul londoni házát is, amely 4 millió fontot ér.

Eközben a zenész a régi idők után sóvárog, amikor még zenéjéről és nem viharos magánéletéről volt ismert. Sir “Macca” cége, az MPL szóvivője elmondta: a zenész egy új albumon dolgozik, amely válása kimondása után, vagyis 7-8 héten belül a boltok polcain lehet.

A 39 éves Mills és a 64 éves McCartney négy évig élt házasságban, majd 2006 májusában szétköltöztek és beadták a válópert. Azóta az ex-Beatle vagyonán megy a vita, valamint a pár közös gyermeke, a 3 éves Beatrice láthatásán.