Helyi közélet
2015.11.17. 16:04
A nap receptje: Serpenyős burgonya
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamar elkészül és finom is.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamar elkészül és finom is.
Recept: Serpenyős burgonya
Hozzávalók:
Elkészítés:
80 dkg előzőleg megmosott, közepesen tömör krumplit sós vízben főzzünk puhára, és meghámozva hagyjuk kihűlni. Utána vágjuk kb. 4 mm vastag szeletekre, és lehetőleg teflonbevonatú nagyméretű serpenyőben kb. 0,6 dl olajon süssük világos pirosra. Élénk tűzön, fedő nélkül pirítsuk. Amikor az alja megpirult, rósejbnisütő kanállal nyúljunk alá, és óvatosan átforgatva süssük meg a másik oldalát is. Mielőtt kiszednénk, szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel és reszelt sajttal.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre