Még várják a jelentkezőket a barcikai hivatalba

Még várják a jelentkezőket a barcikai hivatalba
Még várják a jelentkezőket a barcikai hivatalba
Kazincbarcika – Folyamatosan várja a munkavállaló-jelölteket a helyi polgármesteri hivatal.

Mint ismeretes: új önkormányzati rendészeti szerv alakul Kazincbarcikán, a 38 fősre tervezett szervezet a helyi polgármesteri hivatal részeként működik majd.

Az új álláshelyekre a hivatal pályázatot írt ki, ezeknek beadási határideje május 8-a, vagyis e hét péntek. A jelentkezések folyamatosan érkeznek, s ezekre az álláshelyekre az interjúztatás is rövidesen megkezdődik.

Ezzel párhuzamosan a polgármesteri hivatal gazdálkodási osztálya is munkatársat keres; a pénzügyi-számviteli területen dolgozó leendő új kollégának május 22-éig van módja beadni jelentkezését erre az állásra. Dr. Szuromi Krisztina jegyző kihangsúlyozta: a pályázók részletesen tanulmányozzák át a város weboldalán megtalálható pályázati felhívásokat és minden dokumentumot csatoljanak be, mert csak így lehet érvényes és eredményes a pályázat. A közelmúltban lezárult ülnökválasztás kapcsán az volt a tapasztalat, hogy sokan figyelmetlenül olvasták el a feltételeket s így hiányosan vagy rosszul adták be a jelentkezéseket, eleve kizárva magukat a jelöltek közül.

Fontos információ, hogy azon pályázók anyagát is újra várja az önkormányzat, akik korábban városőrnek jelentkeztek.

Klimon István a szakfeladatért felelős alpolgármester a téma kapcsán azt mondta: bízik benne, hogy az új rendészeti szerv létrejöttével javul a lakosság biztonságérzete, ugyanakkor az önkormányzat új munkahelyeket is teremt.

– Göndör Judit, önkormányzati szóvivő, kommunikációs tanácsadó, Kazincbarcika –