Még várat magára a győzelem

Simon Attila mindkét gólban benne volt
Simon Attila mindkét gólban benne volt

Pénteken este a Bp.
Honvéd vendégeskedett az Andrássy úton, élvonalbeli bajnokin. A DVTK fordulatos mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a budapestiekkel.

Az NB I-es pontvadászat 6. fordulójának nyitómeccse, annak is az eleje hazai próbálkozásokkal indult, majd az első negyedóra végén Bárányos villant, és remek ívelése után a Hegedűs mellől ellépő Hercegfalvi 6 méterről a kapuba fejelt, amit a piros-fehérek egy ehhez hasonló szép akcióval és góllal kontráztak meg.

Nem kellett sokáig várni az újabb szép miskolci jelenetre, Douva “csinált” egy tizenegyest, amit a társ magabiztosan értékesített; tehát hátrányból rövid idő alatt a maga javára fordította az állást az első győzelméért küzdő DVTK.

Supka Attila nem hagyta annyiban a dolgot, változtatott, volt is jópár vendégpróbálkozás – amelyek elkerülték a diósgyőri kaput. Élénk volt az összecsapás, Sipekiék sem akartak lemaradni a budapestiek mögött, igyekeztek állni a “helyzetkialakítási csatát”.

A szünet után

A pihenőt követően inkább a Honvéd irányított, ám Farkasék – mondhatni – biztosan őrizék fórjukat. Ugyanakkor ha alkalom nyílt rá, elkezdték építgetni támadásukat és jó pozícióba hozni a lendületes Douvát, aki kellemetlen perceket okozott a budapesti védelemnek.

A hátralévő időben egy leszukített területet adott át a hazai csapat a piros-feketéknek, akik hajtottak az egálért és ez elégnek is bizonyult, mert Hercegfalvi 21 méterről óriási löketet eresztett meg, Kötelesnek esélye sem volt a hárításra. Eme bombával elszálltak az egyébként hősiesen és helyenként jól, a meccs utolsó perceit emberelőnyben letudó DVTK győzelmi reményei.

Döntetlenre mostanság már jó a gárda, az első “teljes” három pontra viszont még várni kell…

További cikkek:További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek