Meg tudja oldani a rejtélyes lopásügyet egyetlen ábra alapján?

Akt.:
Meg tudja oldani a rejtélyes lopásügyet egyetlen ábra alapján?
© Forrás: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Használja az agyát, nem szükséges túl bonyolultan gondolkodnia és rájön, ki vette el a karkötőt.

Forró nyári nap volt, a nyomozó pedig úgy döntött, hogy kikapcsolódásképpen lemegy a folyópartra napozni. Viszont alig pihent le, hamarosan meghallotta, ahogy egy nő keservesen sír. – Mi történt?Kérem, nyugodjon meg, és mesélje el, mi történt – kérte a zokogó fiataltól. – Könnyű ezt mondani, nem is tudja, milyen sokat jelentett nekem az a drága karkötő – kezdte a történetet. – Minden nap kijövök napozni, a karkötőmet pedig a könyvemre teszem. Ma véletlenül elaludtam, amikor pedig felébredtem, az ékszer nem volt sehol – sorolta.

A nyomozó vett egy mély lélegzetet, majd körülnézett, de még csak egy lábnyom sem volt a homokban a lány környékén, kivéve a sajátja. A bűntény helyszínén felsorakoztak a strand vendégei, a nyomozó pedig pillanatokon belül rájött, ki lopta el a karkötőt. Nos, meg tudja mondani, ki a tettes?

(Brightside)


Meg tudja oldani ezt a rejtélyes gyilkossági ügyet?

A gazdag Mr. Chublynt holtan találják a nappaliban. Az egyetlen kérdés, hogy ki ölte meg? Viszont önnek kell kinyomoznia, hogy ki a gyilkos.

 

Agypróbáló feladat megmondani a lányok korát – Önnek sikerül?

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Csupán annyi a feladata, hogy megmondja, mennyi idősek pontosan a nővérek.