Friss hírek

2007.12.03. 16:39

Eltűnt postásnő - nem sokkal eltűnése előtt autót vett

<p>Továbbra sem találják azt a postásnőt, aki a múlthét elején tűnt el Alsóörsről, táskájában több százezer forinttal. A rendőrök már befejezték a környék tüzetes átvizsgálását, most azokat várják, akik eltűnése előtt kapcsolatban voltak a kézbesítővel. Keresnek például egy kereskedőt, akitől az asszony az elmúlt hetekben vásárolt meg egy használt autót.</p>

A rendőrök továbbra sem zárják ki, hogy bűncselekmény áldozata lett az a postásnő, aki még múlt héten kedden tűnt el a Veszprém megyei Alsóörsről. A kézbesítő táskájában több százezer forintnyi nyugdíj volt. Eddig polgárőrök segítségével kutatták át a környéket, a hétvége óta azonban ezt a fajta keresést befejezték.

Bár a nő biciklijét az eltűnése másnapján megtalálták a közelben egy erdő mellett, ám egyelőre az sem biztos, hogy ő maga vitte oda. A rendőrség ezért várja azoknak a jelentkezését, akik esetleg láttak valakit a kerékpárral közlekedni. A nyomozók szintén keresik azt a kereskedőt, akitől a postásnő eltűnése előtt egy használt autót vásárolt, illetve azt a szerelőt, akinél megjavíttatta.

Bár a Magyar Posta a napokban feljelentést tett kisebb visszaélések miatt az eltűnt nővel kapcsolatban, a rendőrség most elsősorban arra koncentrál, hogy megtalálják az asszonyt - mondta el a Független Hírügynökségnek Dániel-Tóth Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!