Még nem tárgyalták a Macik beadványát

Akt.:
Rendbontás volt a jégcsarnokban
Rendbontás volt a jégcsarnokban
Miskolc – A Szlovák Jégkorong Szövetség még nem bírálta el a DVTK Jegesmedvék fellebbezését.

Az előzmények: a Szlovák Jégkorong Szövetség fegyelmi bizottsága büntetést szabott ki a szeptember 21-én Miskolcon játszott DVTK Jegesmedvék – HKM Zloven Tipsport Ligamérkőzés közben a lelátón történt események miatt. Ismeretes, hogy a zólyomi szurkolók a záró harmad előtt verekedést kezdeményeztek a biztonsági személyzettel, sőt a hazai nézőkkel is. A rendőrök kilenc embert, köztük nyolc szlovákot állítottak elő rendbontásért (az egy magyart pedig szabálysértés miatt).

Nagy Ádám

Az eset nagy port kavart, hiszen ilyen incidens korábban még soha nem fordult elő a jégcsarnokban. A fegyelmi bizottság 7000 euróra (mintegy 2 millió 200 ezer forintra) büntette a DVTK Jegesmedvéket, míg a zólyomi klubnak 1500 eurót kell leszurkolnia. Az indoklás szerint a hazai rendezők minimalizálhatták volna a következményeket, ha időben reagálnak, de nem léptek fel kellő eréllyel, ráadásul nem hívták be a rendőröket. A DVTK Jegesmedvék fellebbezett, beadványát azonban még nem bírálták el.

– Klubunk eddig semmilyen értesítést nem kapott a tárgyalásról, vagy az esetleges határozatról, így nincs hírünk arról, hogy mikor és miképpen zárul le ez az ügy – mondta lapunk érdeklődésére Nagy Ádám, a piros-fehérek általános igazgatója.

ÉM-KTAz incidens egy pillanata
Miskolc - A DVTK Jegesmedvéknek október 17-ig van módjuk a rájuk kirótt súlyos büntetés megfellebbezésére. Az előzmények: a Szlovák Jégkorong Szövetség fegyelmi bizottsága megvizsgálta a szeptember 21-én Miskolcon játszott DVTK Jegesmedvék – HKM Zloven Tipsport Ligamérkőzés közben a lelátón törté...

Rendbontás volt a jégcsarnokban
Miskolc - Ismeretes, hogy pénteken este a DVTK Jegesmedvék szlovákiai Tipsport Ligában szereplő jégkorongcsapata hazai környezetben 5-0-ra kikapott a HKM Zvolentől. A találkozón rendbontás is történt, amiatt csúszott a harmadik harmad kezdése. A diósgyőriektől kapott tájékoztatás szerint egy sérülte...