Még mindig Fuss az életedért Miskolcon

Még mindig Fuss az életedért Miskolcon
Miskolc – A miskolci közlekedés egyik Achilles-sarka a Pláza előtti zebra. Olvasónk szerint tizenkét másodperc nem elég, hogy biztonságosan átérjenek a gyalogosok a túloldalra. Kapaszkodjanak, az elmúlt években volt fejlődés, volt amikor jobban kellett futni.

Olvasónk szerint „a Búza térről gyalogosan közlekedve a Görög templom előtt a Plázához áthaladva sajnos 12 mp alatt lehetetlen, még egy fiatal, egészséges embernek is. Az idős, illetve beteg embereknek esélye nincs, az autók pedig őrülten dudálnak, hogy siessünk. A lámpa csupán 12 mp-ig zöld, de ezt már sajnos többször jeleztük, eredménytelenül.”

„Igencsak iparkodnunk kell, ha időben át akarunk érni a pláza előtti zebrán, Miskolcon. Ugyanis a fényjelző készülék szerint nem több, mint tizenegy másodperc áll a rendelkezésünkre, hogy a hat sávos utat átszeljük…” – írtuk még hat évvel ezelőtt. Olvasónk tájékoztatása szerint viszont azóta jobb lett a helyzet, mert kerek 12 másodpercre javultak az esélyeink, ennyi idő alatt kell megtennünk az utat a túloldalra. Csak azt tudjuk erre mondani, amit Egervári mester mondott, miután kaptunk egy nyolcast Hollandiától: az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Ha elég sokáig élünk, akár 15-16 másodpercre is nőhet majd az áthaladásra szánt idő.

– BOON –


Fuss az életedért! – a miskolci gyalogosátkelés

Miskolc – Igencsak iparkodnunk kell, ha időben át akarunk érni a Pláza előtti zebrán, Miskolcon. Ugyanis a fényjelző készülék szerint nem több, mint tizenegy másodperc áll a rendelkezésünkre, hogy a hat sávos utat átszeljük… tovább »