Még mindig egyedül Kuntić

Még mindig egyedül Kuntić
Ezúttal az egykori diósgyőri edző, Pajkos János neve merült fel Zoran Kuntić lehetséges társaként a DVTK labdarúgócsapatánál.

Két hete a liga haladékot adott, mégpedig tíz napot arra, hogy a Diósgyőr pro-licences vezetőedzőt találjon. Tájékoztatást péntekig várnak, vártak, s ezzel egyetemben felhívták a klub figyelmét arra, amennyiben ez nem történik meg, fegyelmi eljárást kezdeményeznek a DVTK-val szemben.

– Tudomásul vettük az MLL álláspontját, s jeleztük a testület felé: pillanatnyilag tárgyalásban állunk szakemberekkel, s amíg nem érkezik meg az MLSZ-állásfoglalása, addig Zoran Kuntić vezetésével készül a gárda – jelentette ki Sallói István ügyvezető. – Egyébként sem a versenykiírás, sem a licencszabályzat nem határoz meg erre vonatkozóan időkorlátot. A fegyelmiről annyit, hogy a fegyelmi bizottság, ha arra kerül sor, eldönti, a szabályok értelmében jártunk-e el.

Úgy tűnik tehát, hogy szombaton is az A-licences Zoran Kuntić lesz a legmagasabb végzettségű tréner a hazai kispadon.

Ma egyébként Pajkos János neve látott napvilágot ezzel kapcsolatban, Sallói István elismerte tárgyaltak, ugyanakkor hozzáfűzte: Vele is, mással is egyeztettünk, ám az sem kizárt, hogy külföldön találjuk meg a megoldást…

MI