Még mindig Dizziee Rascal uralja a brit slágerlistát

Harmadik hete áll a hivatalos brit slágerlista élén Dizziee Rascal és Calvin Harris közös dala a “Dance Wiv Me (Táncolj velem)” – derült ki a vasárnap este Londonban nyilvánosságra hozott eladási és letöltési adatokból.

A londoni rapper és az elektronikus zene fiatal tehetségének duettét nem tudta letaszítani a slágerlista csúcsáról a brit tinirock-zenekar, a McFly, így a “One For The Radio (Ez a rádióba való)” csak a második helyre szorult. Az amerikai rockfenegyerek, Kid Rock dala, a Lynyrd Skynyrd egykori nagy slágerének, a “Sweet Home Alabama”-nak az alapjaira íródott “All Summer Long (Egész nyáron) a harmadik helyen áll. A Basshunter dala, az “All I Ever Wanted (Amit valaha akartam)” a negyedik, míg Jordin Sparks és Chris Brown duettje a “No Air (Nincs levegőm)” az ötödik a brit slágerlistán.

A friss brit albumlistán a Coldplay már nem vezet új albumával, Chris Martint és csapatát a holland techno-lemezlovas Basshunter ütötte ki a nyeregből nagylemezével. Az albumlista harmadik helyén a Texas együttes énekesnőjének, Sharleen Spitteri-nek a szólóalbuma áll.