Magyarország

2010.08.06. 11:01

MSZP: a Fidesz kímélje meg a nemzetet a pártkatonáktól

<p>Az MSZP felháborítónak tartja, hogy a Fidesz hatalomra kerülése után több mint két hónappal is "csak a saját barátaiból álló klientúráját építgeti" - derül ki az ellenzéki párt pénteki közleményéből.</p>

A szocialisták arra reagáltak, hogy a többi között az ÁSZ, az APEH és a KSH után csütörtökön a Gazdasági Versenyhivatalt (GVH) "is elérte a Fidesz eszetlen menesztési mániája. Orbán Viktor ugyanis tizenkét év után meneszti Nagy Zoltánt a GVH vezetőjét, a helyébe pedig olyasvalakit állít, aki ismeretlen a magyar versenyjog területén. Juhász Miklós óbudai ügyvéd "szakmai előéletéről" mindössze annyit tudni, hogy több Fidesz-közeli cégben is feltűnt korábban."

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be végre a hónapok óta tartó tisztogatást az állami szervezeteknél, a szakmailag tökéletesen alkalmatlan pártkatonáitól pedig kímélje meg a nemzetet.
- Föggetlen Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!