Helyi közélet

2016.02.14. 12:24

Interjú: DJ Groovy-B

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Dj Groovy-B volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Dj Groovy-B volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a zenéhez, valamint a dj-zéshez?

Dj Groovy-B: 15-16 évesen kezdett el érdekelni igazán a diszkók világa. Hamar a dj pultban találtam magam az akkori helyi arcokat figyelve, szerencsés voltam mert egész fiatalon lemezjátszókhoz nyúlhattam, így viszonylag hamar vállalható szintre sikerült eljutnom mint dj, aminek már lassan több mint 20 éve.

Szabi: Mint rádiós is aktívan tevékenykedsz egy veszprémi adónál. Ez hogyan jött az életedbe?

Dj Groovy-B: A rádiózás is régi szerelem, lassan már 15 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal, hol dj-ként, hol pedig műsorvezetőként tevékenykedtem regionális és helyi rádiókban. Jelen pillanatban a Méz Rádióban, Veszprémben dolgozom, ahol két műsort mondhatok a gyermekemnek. Az egyik egy esti dj műsor, mixekkel, beszélgetésekkel.

A másik egy Forma 1-es beszélgetős műsor, ami egyre jobban érdekel és motivál, így válik a hobbi vagy a szórakozás munkává.

Szabi: Saját zenekészítés van-e tervben?

Dj Groovy-B: A producerkedés sokszor szóba került már, de ahhoz túl sok elfoglaltságom van, hogy ezzel annyit tudjak foglalkozni amennyit minimum igényelne. Érdekel a dolog és ötletekből sincs hiány, de a megvalósítás még várat magára.

Szabi: Hol láthat rendszeresen a közönség zenélni téged?

Dj Groovy-B: Az őszi-téli időszakban most havi rendszerességgel Székesfehérváron és Veszprémben fordulok elő leggyakrabban, de alig várom a balatoni bulik indulását.

Szabi: Tervek?

Dj Groovy-B: A terveimmel kapcsolatban továbbra is szeretném tartani azt az elvemet amit kb. 3-4 éve kezdtem el alkalmazni. Csak olyan bulikon lépek fel, amikről tudom, hogy ott jól fogom magam érezni. Sokáig minden egyes fellépést elfogadtam amit csak fizikálisan elbírtam. Volt, hogy ez heti tíz fellépést is jelentett nyaranta.Most ennek a töredékével is boldog vagyok, ha azok jól sikerülnek és 99%-ban ez így is van. Persze most is szívesen megyek új helyeket felfedezni és örömmel lépek fel számomra új és ismeretlen terepen.

Lassan 38 évesen több ezer bulival a hátam mögött is azt mondhatom,még most is úgy érzem, belehalnék ha nem állhatnék a dj pultban a közönség előtt. Nem tudom elképzelni!

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában