Meetup: Miskolcon is

Miskolc – Meetup? Egyszerre szórakozás és kapcsolatteremtés, üzlet és tanulás, szabadidő és munka keveréke.


Elsősorban az informatika területén rendeznek meetupokat a legkülönfélébb helyszíneken és módon. Egy a lényeg: az azonos érdeklődésű szakemberek kezdők és profik találkozhatnak kötetlenül, és közben meghallgatnak, megnéznek néhány izgalmas szakmai prezentációt.

Most nemrégiben Miskolcon informatika számos területén dolgozó kiváló szakemberekkel találkozhatott az, aki ellátogatott az Észak-magyarországi Informatikai Klaszter felkérésére szervezett meetupra, a Helynekembe. A klaszter már több sorozatot rendezett hasonló stílusban nyaranta és telente is elsősorban a fiatalokat célozva.

Most ezt a szakmai találkozót az fps webügynökség szervezte: és nem csekély sikerrel. Ezúttal a résztvevők olyan témákról hallhattak előadásokat, mint pl.: Mivel, mit és hogyan mérjünk mobil alkalmazásokban? Hogyan linkeljünk mobil alkalmazásokat weben, illetve más alkalmazásokban? Hogyan tehetjük web-alkalmazásainkat offline üzemmódban is használhatóvá? Hogyan valósítható ez meg és miért lehet rá szükség? A laza, érthető, életszerű előadások után beszélgetésre vélemény- és tapasztalatcserére is volt lehetőség.

A programsorozatnak azonban nincs vége, a nyári szünet után szeptemberben folytatódik, amikor ismét a legújabb informatikai trendek kerülnek majd terítékre.
hirdetés


hirdet�s