Meccs helyett koncertre megy a DKSK

Meccs helyett koncertre megy a DKSK
A Pécs elleni bajnoki péntekről vasárnapra csúszott át a Rúzsa Magdi koncert miatt. A könnyűzenei koncerten a VIP vendégek között és hostessként is láthatunk majd diósgyőri kosarasokat.

Most pénteken (március 23-án) a bajnoki címvédőt fogadta volna a DKSK Miskolc női kosárlabdacsapata az élvonalbeli bajnokság alapszakaszában, a miskolci városi sportcsarnokban. E helyett azonban koncertre mennek a diósgyőri játékosok, ugyanoda.

Koncert

Amint arról lapunkban elsőként beszámoltunk: a DKSK Miskolc klubvezetése új vállalkozásába kezdett, koncertszervezésbe vágtak bele, amelynek eredményeként március 23-án, pénteken 20 órától a TV2 Megasztár III. döntőjének győztese, Rúzsa Magdi ad élő műsort a miskolci városi sportcsarnokban.

– Az igényes, élő zene kedvelőinek szeretnénk kedveskedni ezzel a koncerttel – mondta Tapodi Péter, a DKSK ügyvezető igazgatója. – Rúzsa Magdit az év hangjának választották, aki néhány hét múlva a rendkívül nagy hagyományokra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot fogja képviselni. Biztos vagyok benne, hogy aki eljön a koncertre, az jól fog szórakozni, és talán érdemes tudni a sportbarátoknak, hogy a belépőjegyek megváltásával a DKSK-t segítik. Ami egyébként minket illet: a felnőtt csapat játékosai, akárcsak a juniorok, kiveszik részüket a rendezvény lebonyolításából, utóbbiak hostessként működnek majd közre, míg a felnőtt keret tagjai a VIP vendégekkel együtt töltik el az estét.

Belépők

A koncertre csütörtökön és az előadás napján is lehet jegyeket váltani a Miskolc Városi Szabadidőközpontban található DKSK klubirodában. 2 400 forintért az ülőhelyre, illetve limitált darabszámban (összesen 100 ilyet adtak ki), 25 000 forintért VIP jegyet. Utóbbival a VIP szektorból nézhető a koncert, a jegy megváltása korlátlan fogyasztásra jogosít a VIP büfében a koncert előtt, alatt és után (ételek, alkoholos- és üdítő italok), valamint a koncert után személyes találkozásra van lehetősége Rúzsa Magdival, a vendégművészekkel, valamint a DKSK Miskolc élvonalbeli női kosárlabda csapat játékosaival. Továbbá ajándékba dedikált Rúzsa Magdi hanghordozót kapnak a VIP belépőt váltók.

BCs

Meccs jegyek
A Rúzsa Magdi koncert belépők mellett a DKSK klubirodában hozzájuthatnak a DKSK Miskolc március 25-én, vasárnap 17 órától a miskolci városi sportcsarnokban megrendezésre kerülő Mizo Pécs elleni-, valamint a március 29-én, csütörtökön 18.30-tól sorra kerülő MKB-Euroleasing Sopron elleni bajnokikra érvényes jegyekhez, minden nap 9 és 17 óra között, felnőtteknek 800-, diákoknak 600 forintos áron.