Hajdú-Bihar

2011.09.01. 13:46

Tilosban parkol? Neten is fizethet

Debrecenben interneten keresztül is fizethetünk parkolási bírságot.

Debrecenben interneten keresztül is fizethetünk parkolási bírságot.

Debrecen - Egészen mostanáig, igen körülményesen oldhattunk meg parkolási bírságunk befizetését: posta, bank, ügyfélszolgálat. Mától még gyorsabban, egyszerűbben róhatjuk le bírságunkat akár interneten is. 

Okostelefonon is fizethet, aki tilosban parkol

A parkolási vétséget elkövető autósok a www.mininform.hu/ugyfelkapu/debrecen_dkv oldalon a gépjármű forgalmi rendszámának és egy azonosító számnak a megadását követően tájékozódhatnak a folyamatban lévő parkolási ügyük adatairól, részleteiről. Érdemes okostelefonunkba elmenteni ezt a címet, vétség esetén gyorsan intézhessük  bírságunkat. (Az azonosító szám a gépjármű szélvédőjére kihelyezett fizetési felszólításban, illetve a postai úton kiküldött felszólító levélben található.)

Az OTP Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!