Friss hírek

2009.05.28. 15:18

KAJAK-KENU - Nem evez egy hajóban Kovács Katalin és Janics Natasa

<p>Külön hajóban evez majd a jövő heti szegedi világkupán Janics Natasa és Kovács Katalin. Storcz Botond, a válogatott szövetségi kapitány döntése szerint két négyes hajó indul majd a versenyen, az egyik hajóban Paksy Tímea, Benedek Dalma, Kozák Danuta és a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa ül majd, míg a másik kvartettben Kovács Katalin mellett Fazekas Krisztina, Medveczky Erika és Csipes Tamara lapátol - olvasható a szövetség csütörtöki közleményében. </p> <p>A kapitány elmondta, Kovács Katalin és Janics Natasa esetében teljes mértékben szakmai elvek vezérelték, ugyanis az utolsó helyre a "tolóember" szerepére keresett alkalmas versenyzőt, amelyre - véleménye szerint - a már e helyen többször is bizonyított Janics Natasa alkalmasabb.</p>

A női szakág a hét folyamán és a jövő hét elején Szolnokon folytatja a felkészülést a MOL Világkupa versenyre. A hagyományos csapatbemutató sajtótájékoztatóra a versenyt megelőző napon, csütörtökön kerül majd sor Szegeden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!