MEAFC: A hosszabb békéscsabai cserepad nyerte a párharcot

Csak a legjobb 16 küszöbéig jutott a miskolci juniorok!
Csak a legjobb 16 küszöbéig jutott a miskolci juniorok! - © Fotó: MEAFC
Miskolc – A MEAFC junior csapata hajszállal maradt le a legjobb 16 közé jutásról.

Már az első, döntetlenre végződő hazai mérkőzésen látszott, hogy roppant legkiegyenlítettebb csata várható a két csapat visszavágóján is. A szoros békéscsabai találkozón ismét beigazolódott, hogy ebben a párharcban minden pontnak óriási szerepe van. A miskolci fiatalok mindent megpróbáltak, de a hazaiak hosszabb kispadjuknak és a Kiemelt Bajnokságban ősszel megszerzett rutinjuknak köszönhetően végül megnyerték a mérkőzést. A párharc győzteseként így a Békéscsaba került vissza a legjobb 16 közé, a MEAFC U-18-as kosarasai pedig a Regionális Bajnokságban folytathatják tavasszal a győzelmek gyűjtögetését.


Jegyzőkönyv

Békéscsabai KK – MEAFC
71 – 65 (14-15, 16-17, 22-17, 19-16)

Békéscsaba: Zombai (13/6), Félix (12), Runa (7), Csák (7), Szücs (4), Csere: Rudner (12/3), Faragó (9/6), Salamon (3/3), Farkas (2), Bencsik (2), Tyetyák, Sáfián. Edző: Tóth Tamás.

MEAFC: Orliczki M. (14/3), Bihari (13/3), Orliczki B. (13/3), Galló (18), Kalassai (6), Csere: Szőke (1), Homoki, Pap, Orliczki Mát. Őze, Szegedi, Szobonya, Edző: Milen Vukicevic.

Milen Vukicevic, vezetőedző: A játékosok mindent megtettek, hogy le tudjanak győzni egy jó ellenfelet, de a meccs tétje és az első mérkőzés következményei befolyásolták a rengeteg hibát, elsősorban az eladott labdákat és a büntetődobásokat tekintve. A rövid cserepad miatt több időt kellett játszatni egyes emberekkel, akik a 4 .negyed elején nem bírták idegileg és engedtük, hogy az ellenfél eltávolodjon tőlünk. Küzdöttünk a meccs végéig, volt lehetőség arra is hogy megfordítsuk, de sajnos koncentráció és fáradtság miatt nem sikerült. A játékosoknak minden elismerésem az idáig produkált teljesítményért és remélem, hogy a jövőben tudják hasznosítani az itt szerzett tapasztalatokat.

hirdetés
hirdet�s