Ma kezdődött az őszi Topaukció

Akt.:
Ma kezdődött az őszi Topaukció
A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat. Reggel 9 órakor vette kezdetét és október 26-án az esti órákig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció.

Látogasson el az aukció ideje alatt a www.topaukcio.hu weboldalra, válogasson kedvére kínálatunkból.

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégék, műszaki cikkek, ékszerek, egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatások alkotják a kínálatot, de akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért. Árverésünk különlegessége pedig egy rendhagyó jótékonysági aukció, melynek keretében egy Lewis Hamilton által dedikált Forma–1-es sapkára licitálhat. Az ebből befolyó teljes összeget a Mezőnyárádi Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére adjuk át.

Csak egy kattintás, és Ön máris a virtuális árverésünkön találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, hiszen a kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

Ne feledje: www.topaukcio.huhirdetés


hirdet�s