Mászóvárat építenek a pénzből a miskolci oviban

Miskolc – A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. 500 ezer forint adományban részesítette a miskolci Nyitnikék Óvodát.

„Szervezetünk elkötelezett a régió iránt – mondta dr. Zsiga Marcell, a társaság ügyvezető igazgatója. – A közelmúltban számos egészségügyi beruházást támogattunk a térségben, segítettük több sportegyesület munkáját, és – amint azt az óvodának juttatott összeg is tükrözi – felelősséget érzünk a jövő nemzedékéért is. Adományunkkal fejeztük ki elismerésünket a pedagógusok és a dajkák áldozatos munkája iránt.”

Korszerű eszköz

Az anyagi forrásból a Nyitnikék Óvoda udvarán a jövő év elején csúszdás mászóvár épül, amely korszerű mozgásfejlesztő eszköz, így hozzájárul a boldog gyermekkor mindennapjaihoz. A Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. az adventi időszakban ezt az adományt teszi az intézmény karácsonyfája alá.

Az ügyvezető igazgató azt is elárulta, hogy az elkövetkező napokban újabb bejelentésekkel szereznek majd örömet a miskolci térségnek.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s