Masszázsfotelben elmúlik a fejfájásom

Masszázsfotelben elmúlik a fejfájásom
Hat napig lehet még a Topaukción böngészni a termékek és szolgáltatások között.

Putnokiné Batta Zsuzsát kérdeztük a licitálásról.
Milyennek találja a Topaukciót?

P. B. Zs.: Igazán rendkívüli lehetőségnek találom, hogy az internetes vásárlás minden előnyét élvezhetem, de egyben közvetlenül is megtekinthetem a felkínált portékákat. A szemmasszírozó gépre licitáltam, de komolyan gondolkodom a rendkívül kedvező áron kínált masszázságy vagy masszázsfotel megvásárlásán. Hiszen fél áron sehol máshol nem juthatnék ilyen különleges termékhez. A szemmasszírozó gép nagyon jó szolgálatot tesz a számítógép előtt ülő, fejfájós modern embernek.
S hogyan fog dönteni?

P. B. Zs.: Elmentem a szalonba kipróbálni a masszázsfotelt. Csupa pozitív benyomásról számolhatok be. Kellemes környezet, halk zene, csodaszép bőrgarnitúrák! Egy-egy masszázsfotel vagy ágy a lakás dísze is lehet, olyan igényes kivitelben készültek. Különböző erősségű egyedi programokat lehet kérni, s fejbúbtól a lábujjamig átmasszírozott a gép. Teljesen olyan érzés volt, mintha masszőr keze alatt lennék. A fejfájásom is nyom nélkül elillant. Milyen fantasztikus lehet nap mint nap ebben a kényeztetésben részesülni. Negyedóra alatt mintha kicseréltek volna.

A férjem is derékfájós és fokozottan stresszes életvitelt folytat, áldás lenne a háztartásban egy ilyen csodagép. Még az is aki nagyon elfoglalt, tud naponta negyedórát szakítani egy kis intenzív regenerálódásra, nemde?

Szűk hét áll még rendelkezésre a döntéshez. Június 22-én 20 órakor leütik az utolsót a Topaukción.

A licitáláshoz sok sikert kíván a Topaukció csapata.