Más fotójával regisztrált a társkeresőn

Debrecen, Kazincbarcika – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a debreceni nővel szemben, aki egy erotikus társkereső internetes oldalon, egy általa ismeretlen nő közösségi profilképeit sajátjaként használta fel.

Személyes adattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Krisztina 26 éves debreceni lakossal szemben. A gyanúsított 2018. március 6. napját megelőzően egy közösségi oldalról, egy neki megtetsző, de általa ismeretlen hölgy képeit letöltötte, és azokat sajátjaként használta fel egy erotikus társkereső oldalon. Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a biztonságos internethasználat, illetve személyes adataink, digitálisan tárolt információink védelme érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet: lehetőleg úgy kezeljük személyes adatainkat, képeinket, videóinkat, hogy ahhoz illetéktelen személyek ne férjenek hozzá! Ne adjuk meg senkinek felhasználónevünket és jelszavunkat.

ÉM