Helyi közélet

2015.10.23. 18:46

Küldjön hírt - Az Avasi Napokról

Miskolc - Mint kampányoló osztály tagja írom ezt a cikket.

Miskolc - Mint kampányoló osztály tagja írom ezt a cikket.Elfogytak a szavak, és nemcsak azért, mert elment a hangunk, vagy kifogytunk a gratulációkból. Képek és videók árulkodnak a versenyszellemről, akaraterőről és összetartásról. Kampányszíneink reflektorként villannak fel előttem, és eszembe juttatják a több hónapnyi készülődést, s mindazt, amit 3 nap alatt éltünk át. Mégis 3 percnek tűnt az egész kampány, amikor kezdetét vette bemutatkozó táncunk, és 600 ember szíve egyszerre dobbant a miénkkel. Megosztottuk érzéseinket az iskolával, együtt sírtunk és nevettünk. Megosztottuk magunkat, amelynél jobb érzéssel még sosem találkoztam. 4 párt: az 1magine, a Travellers, a G3ntle és a Bos5es versenyzett az iskola kulcsáért. Végül a Travellers (11/2 osztály) bizonyult a legalkalmasabbnak, így a diákigazgató Ujj Balázs lett. Büszkék vagyunk egymásra mind évfolyam-, mind osztályszinten. Kétségtelen, a 11. évfolyam mint egy család segítette egymást.

Hatalmas köszönettel tartozunk az iskolavezetőségnek, a DÖK-nek, tanárainknak és – végül, de semmiképp sem utolsó sorban – osztályfőnökeinknek. Hiszen elegánsan utaztunk a főnökökkel a képzelet világába, és bizton állíthatom, hogy teljes mértékben megérte.

Szalóczy Kamilla, Avasi Gimnázium, 11/2 osztály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában